andreanord

Partajj

Halloj Halloj

Veckan har bestått av massor födelsedagsfirande då både Emma och Kristin fyllt år. Det är verkligen jättemysigt att bli firad och att fira här på SSN då det blir en sådan stor grej. Man går verkligen all in med tårtor på morgonen, mysiga middagar och lite presenter. 

I skrivande stund sitter jag på balkongen med Elin i hopp om att få lite plugg avklarat. Solen lyser första gången på hela veckan och majoriteten av de som stannade hemma denna helg ligger vid poolen. SJälv klarade jag av att sola i ca 15 minuter innan jag smälte bort. Jag fick också höra av pappsen att det är jättefint väder hemma, hoppas det håller i sig och att vi får en varm och härlig svensk sommar. Det är väldigt lugnt på internatet just nu eftersom ca 40 elever åkte till Masai Mara igår, än har jag inte ångrat att jag inte följde med men det kanske kommer. 

Som det ser ut just nu blir det en mysig hemmakväll. Planerna är att göra hemmagjord pizza och baka något gott till efterrätt. Jag saknar verkligen att laga mat och det finns inget mysigare än att göra det tillsammans med sina vänner. 

Nej men livet leker och jag mår bra. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas