andreanord

Valborg

Halloj Halloj

Livet flyter på och vardagen spenderas med plugg och fikor på Art. Denna veckan är skolmässigt ganska lugn men snart kommer många stora prov som man redan nu måste lägga ner mycket energi på. 

Idag är det den 2:a maj vilket innebär att det var 260 dagar sedan jag satte mig på flyget till mitt livs bästa år (hitills), men det innebär också att det är endast 29 ynka dagar kvar tills skolavslutning. Aldrig någonsin har tiden gått så fort som den gjort dessa månader. Idag är det dessutom världens bästa lillasysters födelsedag. Redan 13 år jösses, kommer ihåg när hon var en liten bebis haha. Så ett STORT grattis på födelsedagen Alicia! Det suger att jag inte kan vara hemma och fira dig idag men vi får fira när jag kommit hem, älskar dig. 

I helgen har det varit Valborgsfirande och redan i torsdags var svenskföreningen här på skolan och anordnade en liten majbrasa. Dessutom sålde de sjukt goda hamburgare, vilket gjorde min dag :)

Igår gick jag, Elin, Signe, Fanny och Moa på bio vilket var jättemysigt och ett bra avslut på helgen. Vi såg The Huntsman: Winter's war den var faktiskt jättebra :) Dock, duktiga som vi är lyckades vi missa lite av början eftersom vi gick och satte oss i fel salong hehehe. Men det gjorde inte så mycket :)

Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet :(

En trött Fanny :*                                                            Såhär spenderas varje måndag och torsdagskväll :)

I torsdag var det även mösspåtagning för våra underbara treor!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas